Storfekjøtt av grasfóra
vestlandsk raudkolle
Kalvene får gå med mor i 6-8 mnd og får i seg rikelig med melk og næringsrike planter på beite og på fjellet. Raudkollene vokser sakte og får dermed et mer finfibra og fettmarmorert kjøtt.
Fjellam
av grå trøndersau
Sauene går på fjellbeite i vakre Naustdal-Gjengedal Landskapsvernområde om sommeren, til de sankes om høsten. De beiter der snøen akkurat har smeltet og får dermed i seg næringsrikt gress og urter.
Bærekraftig og naturlig
Dyrene våre er grasfóra, og vokser dermed naturlig sakte. Kjøttet er miljøvennlig og rik på omega-3 fettsyrer. De er ikke kresne i kosten og beiter mer variert, og dette tror vi er med på å gi kjøttet en unik smak av ren, norsk natur!

Priser
Alle priser er inkl. mva. Dyrene blir slaktet på Nortura Førde.
Storfekjøtt
Stykningsdeler 2020
Indrefilét • 1 kg • 590 kr/kg
Ytrefilét • 400-600 g • 550 kr/kg
Entrecoté • 400-600 g 490 kr/kg
Mørbrad • 400-600 g • 390 kr/kg
Flatbiff terna • 500 g • 160 kr
Short ribs • 0,5-1 kg • 300 kr/kg
Burgere av høyrygg • 2x180 g • 90 kr
Culotte/picanha • 1 kg • 300 kr/kg
Rundsteik • 2 kg • 300 kr/kg
Bogsteik • 2 kg • 300 kr/kg
Sosekjøtt • 1 kg • 250 kr
Kverna kjøtt • 500 g • 75 kr
Kraftbein • 1 kg • 70 kr/kg
Heil/halv storfe
140 kr/kg
Grovpartert 145 kr/kg
Hel rygg, hele lår, hel bog, hel nakke, hel kam/høyrygg, hel indrefilét, side/bryst m/bein, hele svanger.
Finpartert 155 kr/kg
- vakuumpakket + 10 kr/kg
Indre- og ytrefilét, mørbrad, flatbiff, bankekjøtt og rundsteik, bogsteik, entrecoté, høyrygg u/bein, side til suppekjøtt, kjøttdeig, kraftbein.
Legg gjerne inn bestilling på høstens lam!
Stykningsdeler 2020
Carré • 500-700 g • 399 kr/kg
Koteletter • ca. 400 g • 289 kr/kg
Surra lårsteik • 2 kg • 259 kr/kg
Lammelår i skiver • 500-900 g • 239 kr/kg
Skank • 1 kg (2 stk) • 219 kr/kg
Lammelår u/skank • 2,5 kg • 219 kr/kg
Lammelår • 2 kg • 210 kr/kg
Bog i skiver • ca. 600 g • 179 kr/kg
Fårikålkjøt • ca. 1,3 kg • 159 kr/kg
Lammeribbe • 600-800 g • 149 kr/kg
Kverna kjøt • 500 g • 190 kr/kg
Svangar • 1 kg (4 stk) • 149 kr/kg
Lammehalar • 600-700 g • 89 kr/kg
Heilt lam
140 kr/kg
Grovpartering
Hele lår, hele boger, hele pinnesider m/hel nakke, hel slagside.
145 kr/kg
Finpartering #1
Hele lår, hele pinnesider u/rygg, slagsider, sadel til doble koteletter, resten til fårikålkjøtt.
160 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)
Finpartering #2
Hele lår, hele pinnesider m/rygg (kotelettkam), hel slagside, nakke og bog deles til fårikålkjøtt.
160 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)
Fjorlam/ung sau
(mer kjøtt og marmorering)
Stykningsdeler 2020
Bog i skiver • ca. 600 g • 189 kr/kg
Svangar • 700-800 g (2 stk) • 149 kr/kg
Heilt dyr
(grovpartert + 5 kr/kg)
130 kr/kg
Finpartering #1
Hele lår, hele pinnesider u/rygg, slagsider, sadel til doble koteletter, resten til fårikålkjøtt.
150 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)
Finpartering #2
Hele lår, hele pinnesider m/rygg (kotelettkam), hel slagside, nakke og bog deles til fårikålkjøtt.
150 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)