Storfekjøtt av grasfóra 

vestlandsk raudkolle

Kalvene får gå med mor i 6-8 mnd og får i seg rikelig med melk og næringsrike planter på beite og på fjellet. Raudkollene vokser sakte og får dermed et mer finfibra og fettmarmorert kjøtt. Oksekalvene blir kastrert og får gå på beite med resten av flokken 2-3 somrer før de blir slaktet.

Fjellam

av grå trøndersau

Sauene går på fjellbeite i vakre Naustdal-Gjengedal Landskapsvernområde om sommeren, til de sankes om høsten. De beiter der snøen akkurat har smeltet og får dermed i seg næringsrikt gress og urter. 

Bærekraftig og naturlig

Dyrene våre er grasfóra, og vokser dermed naturlig sakte. Kjøttet er miljøvennlig og rik på omega-3 fettsyrer. De er ikke kresne i kosten og beiter mer variert, og dette tror vi er med på å gi kjøttet en unik smak av ren, norsk natur!

IMG_8195.png

Priser

Alle priser er inkl. 15% mva. Dyrene blir slaktet på Nortura Førde.

Priser stykningsdeler 2021

T-bone steak • 500 g • 590 kr/kg

Tomahawk • 2-pk, 1-1,5 kg • 550 kr/kg

Indrefilét • 600 g • 590 kr/kg

Ytrefilét • 400-600 g • 550 kr/kg

Entrecoté • 400-600 g • 490 kr/kg

Mørbrad • 500 g • 390 kr/kg

Burgere av høyrygg • 2 x 160 g • 80 kr

Flatbiff terninger • 500 g • 350 kr/kg

Flatbiff • 1 kg • 320 kr/kg

Culotte/picanha • 1 kg • 300 kr/kg

Høyrygg steik • 1,5 kg • 320 kr/kg

Rundsteik • 2 kg • 300 kr/kg

Bogsteik • 2 kg • 300 kr/kg

Sosekjøtt/grytekjøtt • 1 kg • 250 kr

Bankekjøtt 200 kr/kg

Kjøttdeig • 500 g • 85 kr

Kraftbein • 1 kg • 70 kr/kg

Heil/halv storfe (kastrat)

140 kr/kg

Grovpartert 145 kr/kg

Hel rygg, hele lår, hel bog, hel nakke, hel kam/høyrygg, hel indrefilét, side/bryst m/bein, hele svanger.

Finpartert 155 kr/kg

- vakuumpakket + 10 kr/kg

Indre- og ytrefilét, mørbrad, flatbiff, bankekjøtt og rundsteik, bogsteik, entrecoté, høyrygg u/bein, side til suppekjøtt, kjøttdeig, kraftbein.

Storfekjøtt kastrat

Legg gjerne inn bestilling på høstens lam!

Priser stykningsdeler 2021

Carré • 500-700 g • 399 kr/kg

Koteletter • ca. 400 g • 289 kr/kg

Surra lårsteik • 2 kg • 259 kr/kg

Lammelår i skiver • 500-900 g 239 kr/kg

Skank • 1 kg (2 stk) 219 kr/kg

Lammelår u/skank • 2,5 kg 219 kr/kg

Lammelår • 2 kg • 210 kr/kg

Bog i skiver • ca. 600 g • 179 kr/kg

Fårikålkjøt • ca. 1,3 kg • 159 kr/kg

Lammeribbe • 600-800 g • 149 kr/kg

Kverna kjøt • 500 g • 190 kr/kg

Svangar • 1 kg (4 stk) • 149 kr/kg

Lammehalar • 600-700 g • 89 kr/kg

 

Heilt upartert lam

140 kr/kg

Grovpartering 145 kr/kg

Hele lår, hele boger, hele pinnesider m/hel nakke, hel slagside.

Finpartering #1

160 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)

Hele lår, hele pinnesider u/rygg, slagsider, sadel til doble koteletter, resten til fårikålkjøtt.

 

Finpartering #2

160 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)

Hele lår, hele pinnesider m/rygg (kotelettkam), hel slagside, nakke og bog deles til fårikålkjøtt.

Fjorlam/ung sau

(mer kjøtt og marmorering)

Stykningsdeler 2020

Bog i skiver • ca. 600 g • 189 kr/kg

Svangar • 700-800 g (2 stk) • 149 kr/kg

Heilt upartert dyr

(grovpartert + 5 kr/kg)

130 kr/kg

Finpartering #1

Hele lår, hele pinnesider u/rygg, slagsider, sadel til doble koteletter, resten til fårikålkjøtt.

150 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)

Finpartering #2

Hele lår, hele pinnesider m/rygg (kotelettkam), hel slagside, nakke og bog deles til fårikålkjøtt.

150 kr/kg (vakuumpakket +5 kr/kg)

Fjellam

287D2C46-8E03-4EB9-BDB5-5DF037C2A687.jpeg